szeptember 28 2016

A Naaaaaaagy Sportágválasztó

A Nagy Sportágválasztó

Szeptember 23-án délelőtt, az alsó tagozatos diákok ellátogattak a nagy sportágválasztó helyszíneire, az uszodába, és a Vasvári Pál Általános Iskola udvarára. Minden osztály igyekezett az összes sportolási lehetőséget kihasználni. Amelyről a fogalmazásokban részletesen lehet olvasni. KÉPEK ITT!

Nagy Sportágválasztó

Pénteken sportos nap volt az iskolában. A felsősök akadályversenyen vettek részt, az alsósok pedig elsétáltak a sportágválasztóra.

A második tanórán indultunk el a helyszínre, ami az uszoda volt. A kinti medence körül mutatták be különböző sportokat. Volt ott röplabda, kézilabda, foci, karate, judo, torna, tollaslabda, kajak. Az osztály együtt ment egy-egy sportág képviselőihez.

Ki lehetett próbálni a labdarúgást, a röplabdát, és a karatét. A focinál Bence és én álltunk a kapuban, a lányok meg rúgták a labdát.

A röplabdánál megmutatták a helyes ütési technikákat. Nem mindig sikerültek a passzok.

Karaténál szivacsba kellett rúgni és ütni.

Egy óra múlva visszaindultunk, sok élményben volt részünk. Nagyon tetszett ez a program.

Durázi Dániel 4. c

 

A Nagy Sportágválasztó

Idén szeptemberben megrendezésre került városunkban a Fabó Éva Sportuszodában a nagy sportágválasztó, ahova a mi osztályunk is ellátogatott.

A délelőtt folyamán érkeztünk meg. Sok gyerek eljött más iskolából is. Lehetőségünk adódott röplabdázni, kungfuzni, focizni, amiket mi nagy izgalommal ki is próbáltunk. Lehetett volna még kajak-kenuzni, táncolni, birkózni.  Ezeket ugyan kihagytuk, de így is nagyon jól szórakoztunk, de így is nagyon jól szórakoztunk. Ami nekem a legjobban tetszett, az a kung-fu volt. Ha nem kézilabdáznék, akkor ezt a sportot űzném.

Jó ötletnek tartom ezeket a programokat, mert így a még ismeretlen sportágakat is megismertetik velünk. Remélem legközelebb is elmegyünk, ha lesz ilyen esemény.

Kozári Márk 4. c




Posted 2016-09-28 by admin in category "Ti írtátok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.