október 2 2016

Családi Nap a Petőfi Suliban

Családi Nap a Petőfi Suliban

Iskolánk idén ünnepli 45. születésnapját. Ezt az eseményt változatos programokkal szeretnénk emlékezetessé tenni a diákok, a szülők, és az iskola összes dolgozója számára.

Első programunk a szeptember 23-án, délután megrendezésre került Családi Sportnap volt. A rendezvényen kb. 100 család vett részt, ahol nagyon jól érezhette magát kicsi és nagy.

Egy kis ízelítő tanulónk tollából:

Családi nap a Petőfiben

Pénteken családi napot tartott az iskola, amin én is részt vettem a szüleimmel és a nővéremmel.

Miután az igazgató bácsi megnyitotta a rendezvényt, megtekintettük a harmadikosok táncos produkcióját. Ezt követően sokféle sportos játék közül lehetett választani.

Mi a családi akadályversenyen vettünk részt. Az első állomás kosárra dobás volt, amelyet sikeresen teljesítettünk. A következő állomást egy gyors futással értük el, ahol az olimpiával kapcsolatos kérdésekre kellet válaszolni. Utána újabb ügyességi feladatot hajtottunk végre. Az utolsó megmérettetésen apukám a hátára kapott és úgy szlalomozott velem végig a pályán. Onnan visszarohantunk a kiindulási ponthoz, ahol Balázs bácsi lemérte az időnket.

A verseny után selfie-t készítettünk a tanár bácsi utasítására. Az eredményhirdetésen kiderült, hogy második helyezést értünk el.

Nagyon élveztem ezt a délutánt, remélem jövőre is megrendezi az iskola.

 

Sudár Bence 4. c




Posted 2016-10-02 by admin in category "Egyéb

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.