Pedagógus elismerés – Pillár Balázs

PB oklevelBalázs bácsit ismét elismerésben részesítette az Oktatási Hivatal. A tanárúr harmadszor kapott emléklapot kiemelt tehetséggondozásért (2013,2017,2020). Pedagógiai pályája során sok tanulót készített már fel angol nyelvi versenyre, akik közül nyolcan felkerültek az országos/megyei döntő dobogójára. Gratulálunk a tanárúr elismeréséhez és büszkék vagyunk arra, hogy a Dunaújvárosi Petőfi Sándor Általános Iskola nevelőtestületének a tagja.

Balázs bácsi nem csak az angoltanítás terén támogatja iskolánkat és tanítványait. Ő készítette intézményünk első honlapját, az iskolapóló ötlete is tőle származik. Kezdeményezésére játszótér és kosárlabdapálya épült az udvaron, számos jótékonysági akciót szervezett már, útjára indította az osztályok közötti felsős pontversenyt. Rendszeresen táboroztat, külföldi tanulmányutat szervez.

Tanítványaival korrekt és kiszámítható kapcsolatot igyekszik kialakítani.  Elvárásai világosak, egységesek és következetesek. Kompromisszum kész pedagógus, aki a gyerekek ésszerű kéréseit rugalmasan teljesíti, érdekeiket prioritásként kezeli. Tanítványai mindezért tisztelik és szeretik őt.

Köszönjük!