Meghívó családi- és sportnapra

Intézményünk 2022. május 20-án (pénteken) rendezi meg
Város- és Iskolatörténeti Családi Napját 15:30-17:30 óra között,
melyre nagyon sok szeretettel meghívjuk iskolánk valamennyi diákját és szüleiket.

Ezen a napon érdekes történelmi utazásra invitálunk mindenkit. 12 állomáson lesz lehetősége összegyűjteni tanítványainknak az ismereteket. Ebből 11 állomás az udvaron lesz megalálható, a 12. pedig az informatika teremben. Minden állomás teljesítése után rövid információt kapnak a résztvevők egy-egy városi, vagy iskolai érdekességről, melyet beragasztanak a Kalandozók Naplójába. Az ezekben elrejtett feladványokat, ha a végén beviszik a számítógépbe, kinyomozhatják azt a fontos eseményt, melyről a feladvány szólt.

Nyeremények:
- A végén mindenki jutalmat kap a helyes megoldásért.
- Legtalálékonyabb osztály - Díjazzuk azokat az osztályokat, ahol a legtöbb jó megfejtés születik.
- Legkreatívabb osztály - Díjazzuk, ha emelik az esemény érdekességét osztályonként egy-egy múltbéli eseményeket idéző plakáttal, legyen az városi, vagy iskolai vonatkozású.
- Legretróbb osztály - Sokkal nagyobb az élmény, ha egy kis jelmezzel is kiegészítjük, ezért értékeljük azokat az osztályokat, ahol a legtöbb retro jelmezt/ruhadarabot viselik a résztvevők.

Tombolasorsolás 17 órakor.

Nyeremények átadása 17:20 órakor.

Kérjük Önöket, segítsék az esemény színvonalas lebonyolítását egy kis vendéglátással! Lehet az akár szendvics, üdítő, vagy sütemény is! Ezt Önökre bízzuk. Mi biztosítjuk osztályonként az asztalokat és a jó szórakozást.
ÖKOISKOLAKÉNT szeretnénk tenni a környezetért, ezért kérjük, hogy minden tanuló hozzon saját poharat és papírtálcákon történjen a tálalás. A műanyag palackokat szelektíven fogjuk gyűjteni.
Köszönjük támogató hozzáállásukat!

Várjuk Önöket! Jöjjenek el és töltsünk el együtt egy kellemes délutánt!
Az idő legyen velünk!
Iskolánk dolgozói