Most már szabadtéri órákat is tarthatunk

A Dunaújvárosi Petőfi Sándor Általános Iskola alapítványa nagyon nagy hangsúlyt fektet a pályázati tevékenységre. Több sikeres projekt áll a hátuk mögött. Most ismét egy új befejezéséről szeretnénk tájékoztatni Önöket.
A Petőfis Tanítványainkért Alapítvány indult a Tesco "Ön választ, mi segítünk" akciójának 9. fordulójában, amikor is egy szabadtéri tanterem kialakítása volt a cél. Elsőként vették az akadályt a vásárlók szavazatainak hála, így az áruházlánc 400 000,- Ft-tal járult hozzá a megvalósításhoz.Ezt egészítette ki az alapítvány még 200 000,- Ft-tal.
Gálosfai Tímea az intézmény helyettese, az alapítvány kuratóriumának tagja és a pályázat írója arra törekedett, hogy az ökoiskolai szellemiség megerősítéseként biztosítsák azt, hogy a friss levegőn és interaktív helyszínen lehessen lebonyolítani akár a természetismeret, akár a rajz, vagy más órákat. A kialakított ovális alakú asztal és padok méltó helyszínt biztosítanak ennek a célkitűzésnek. A kovácsoltvas váz Lábas István munkája, míg a fa elemeket Gölöncsér Gábor valósította meg. Ünnepélyes átadásra 2022. február 23-án - szerdán - 10:00 órakor került sor.

A kép forrása: dunaujvaros.com, Végh Zsolt

A dunaujvaros.com cikke az avatóról itt olvasható

A DSTV híradójában is benne voltunk