Kecskeavató

Egy évvel ezelőtt, 5.c osztályosként, izgatottan, várakozó szívvel készültünk a felsős megmérettetésre, a Kecskeavatóra. Vártuk, hogy végre igazán a felsősök közé kerülhessünk. A vetélkedőt és a következő avató szervezési jogát boldogan megnyertük. Nagyszerű érzés volt számomra, osztályfőnökük számára, látni a gyerekek szemében a csillogást, a várakozást. Mi minden vár még rájuk felsősként!

Aztán eltelt egy év. Most arra készültünk izgatottan, hogy minél színesebb programot szervezzünk a feljövő ötödikeseknek azért, hogy ők is megmérettessenek, hogy érezzék milyen is a felsőssé avatás. A Kecskeavatóra mindkét ötödik osztály gyönyörű plakátokkal, indulókkal felkészülve érkezett. Jó volt látni az összefogást egy-egy feladatban. A kihívást mindkét osztály elfogadta, a feladatokban vidáman helyt álltak. Mindkét osztálynak szívből gratulálunk, kiállták a próbát, igazi felsősökké váltak.

A pontozás alapján pici előnnyel az 5.a osztály nyerte a vetélkedőt Szombat Kati néni vezetésével. Így jövő tanévben ők szervezhetik majd a Kecskeavatót.

Juhász-Számely Szandra osztályfőnök és a 6.c tanulói

További képek itt