Egészség-napok

Megjelent: 2013. október 13. vasárnap

Mindig hatalmas érdeklődés kíséri az egészséges életmóddal kapcsolatos eseményeinket, most sem lesz ez másképp. Október 14-től indulnak programjaink alsósoknak, felsősüknek egyaránt. KÉPEK ITT

Október 14-én, hétfőn délelőtt minden alsós egészség-totót tölt ki. Nagyszünetben a negyedik évfolyamosok iskolakört futnak. Délután a napköziben plakátot készítenek a gyerekek az Egészséges életmód címmel.
A
 felsősöknek Petőfi-olimpiát tartunk, immáron második alkalommal. A vándorkupa idén vajon kikhez kerül? Kiderül a 6. órában, amikor ötfős csapatok vesznek részt az akadályversenyen.

FRISSÍTÉS: A Petőfi Olimpiát a 8.A osztály csapata nyerte, 2. lett a 6.A osztály, 3. helyezést ért el a 8.C osztály.

Október 15-én, kedden, a nagyszünetben a 2. és a 3. évfolyamosok futnak iskolakört. Délelőtt gyümölcsnap- minden alsós osztály gyümölcsöt hozat, amit a gyerekek elfogyasztanak vagy nyersen, vagy gyümölcssaláta formájában.
A
 felsősök nagy része korcsolyázással kezdi a napot. 10:00-tól, már az iskolában a 7-8. évfolyam egy beszélgetésen vesz részt, aminek a témája a kábítószerfogyasztás megelőzése. A Ráckeresztúri Drogterápiás Otthon lakói vezetik a beszélgetést.

Október 16-án, szerdán, nagyszünetben az első évfolyamosok futnak iskolakört. A futás után minden gyerek egy almát kap ajándékba. 13:45-től a felsősök, majd 14:35-től az alsósok vehetnek részt elsősegélynyújtási bemutatón az előadóiban. A bemutatóra osztályonként (és napközis csoportonként) 5 főt várunk.

Oktüber 17-én, csütörtökön öt alsós osztály tanulói vállalkoznak arra, hogy korcsolyázni menjenek, de segítségükre lesz ebben a három nyolcadikos osztály is.

Szerdán és csütörtökön, a földszinti aulában pedig egészség-büfé várja vendégeit. Ha van egy kis zsebpénzetek, amit ennivalóra szántok, most finom és egészséges sütikre, valamint gyümölcs- és zöldségételekre költhetitek.

bic

Találatok: 5134

Megosztom:

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter