Történelmi Családi és Sportnap

Péntek volt és nagyon sokan mégis itt tolongtak iskolánk udvarán, mert eleget tettek meghívásunknak és részt vettek iskolánk és a város jubileumára rendezett Történelmi Családi és Sportnapon.
Ezen a napsütéses délutánon Bartha Endre Alpolgármester Úr és Rideg István Intézményvezető Úr ünnepi köszöntője után, valamint Nagy Noémi  táncoktató átmozgató zumbáját  követően 12 állomásos kihívás várta a gyermekeket és szüleiket. Teljesítésük nem csak sportprogram volt, hanem szellemi próbatétel is. Talicskáztak, hajtányoltak, célbadobtak, várost építettek, ásatáson vettek részt, zsákot cipeltek és még számtalan programon próbálhatták ki ügyességüket tanítványaink, akik szüleikkel együtt nagy izgalommal álltak sorba, hogy az állomás teljesítését követően megkaphassák azt az információt, melynek során egyre többet megtudhattak 70 éves városunkról és 50 éves iskolánkról. Az összerakott feladvány jutalma pedig egy emléklap és egy sportszelet volt.
A nagy izgalommal várt tombolát követően Gálosfai Tímea Intézményvezető-helyettes, a rendezvény szervezője kihirdette az eredményeket:
-    A Legretróbb osztály a 4.b lett. Úttörő és kisdobos jelmezük a legötletesebbnek bizonyult.
-    A Legkreatívabb osztály díját a színvonalas plakátokért megosztva ítélte oda a zsűri az 1.a és 4.a osztályoknak.
-    A Legtalálékonyabb osztály díját a 3.a kapta, mert tőlük érkezett be a legtöbb remek megfejtés és a 3.b osztály szülői kollektívája érdemelte ki, mivel ők mutattak a legnagyobb érdeklődést a filmrejtvény megfejtése iránt.
Köszönjük, hogy velünk töltötték ezt a délutánt! Bízunk benne, hogy Önök is olyan jól érezték magukat, amennyire lelkesen készültünk mi is erre a napra! Várjuk Önöket jövőre is!



Kapcsolódó tartalmak a helyi médiában:

https://www.youtube.com/watch?v=gPDPHDudGFE

 

További képek itt