Diákigazgató választás, fordított nap, bolondballagás

Az utolsó tanítási héten tartjuk iskolánkban a diákok egyik kedvenc programsorozatát, amikor a nyolcadikosoké a főszerep.

A diákigazgató választás kapmánynapján a 8.A és a 8.B osztály próbálta meggyőzni az iskolatársakat, hogy az ő jelöltjüket válasszák meg. Idén is kitettek magukért a gyerekek és szüleik, hogy színvonalasan kampányolhassanak. Az idei évben volt osztogatás, kampánybeszéd, kamionba lehetett ülni, csillámtetkó-készítés. A fiatalabb iskolatársak lelkesen csatlakoztak a programokhoz, ami a szervezőknek is kellemes pillanatokat okozott. A két jelölt, Sarvajcz Dávid és Kincses Zalán közül az iskolatársak Dávidot választották meg diákigazgatójuknak, Zalánt pedig a helyettesének. Mindketten sok szavazatot kaptak.

Ennek megfelelően csütörtökön megvalósultak az ígéretek. Reggel Czimmer Éva néni átadta az iskola kulcsát Dávidnak. A fordított napot a két osztály együtt tartotta, és minden osztályban nyolcadikos diákok tartották a változatos tanórákat. A kollégák és a gyerekek elmondása szerint ügyesek és felkészültek voltak nagyok, büszkénk lehetünk rájuk. Mindeközben a diákigazgató, helyettese és titkárai is ellátták feladatukat. A két osztály a bolondballagáson keresztül próbálta megnevettetni a kisebbeket – sikerrel. A negyedik órában a győztes osztály szervezett NERF-csatát, vízibomba-csatát, keresgélő játékot, csocsóbajnokságot. Aki részt vett ezeken a programokon, az biztos, hogy szuperül érezhette magát, erről a képek is tanúskodnak. A diáknapot az udvari szünetben zártuk, amikor a két nyolcadikos osztály elköszönt a társaktól az iskola színpadán, egy kis buli keretében.

A tanulókat osztályfőnökeik, Nagy Gabriella és Pillár Balázs segítették.

 

További képek és videók itt