Halloween

Iskolánkban a hagyományokhoz híven október 27-én este Halloween buli várta a felső tagozatos osztályokat. A 8.A és a 8.B osztály közös szervezésében került megrendezésre a party, ahol különböző programokkal várták utolsó éveseink iskolatársaikat. A büfében finomabbnál finomabb sütemények, szendvicsek és édességek várták a gyerekeket. A Jósdában megjósolhatták jövőjüket a bátrabbak. Aki szereti a játékokat, az 1-es teremben Kahoot Halloween-i kvízt tölthetett ki online. Természetesen nem maradhatott el a jelmezverseny, ahol idén is meglepő és kreatív jelmezeket láthattunk. A Szabadulószobában érdekes feladványokon keresztül kereshették meg a célhoz vezető kulcsot. Voltak, akik ügyesen kijutottak, de jópáran sajnos bent ragadtak. Azért nyolcadikosaink jószívűek voltak és a bent ragadtak is szabadon távozhattak. Az este második részében az elvarázsolt kastély várta a bátor látogatókat. Akik lemerészkedtek, végig sikoltoztak a sötét alagsorban, voltak, akik másodszor is kipróbálták, így sikerese volt a szellemkastély. A discóban tanulóink jobbnál jobb zenékre táncolhatták végig az estét.
Kellemes és fergeteges bulival zárhattuk az őszi szünet előtti délutánt. Reméljük, jól érezték magukat, akik eljöttek és ott voltak.
Köszönjük a szervezést a két nyolcadikos osztálynak, és osztályfőnökeiknek: Hekkelné Imre Györgyinek és Gere Szilviának.

 

További képek itt