Szeretetcsoki a beteg gyermekek mosolyáért

Közösségünk minden karácsonykor szervez jótékonysági akciót, mert adni jó. Az idei adományozás célja a beteg gyermekek támogatása. Csatlakoztunk a Mátrix Közhasznú Alapítvány „Segíts te is egy csokival!” felhívásához, amikor megtudtuk, hogy kórházak gyermekosztályain fekvő gyerekek mesedoktor vizitjein és nélkülöző családok támogatásakor a Mátrix Alapítvány mesedoktorai, bohócdoktorai és önkéntesei más segítség mellett csokoládét is osztanak.

Az egyhetes szeretetcsoki kampány során közösségünk összesen 24,35 kg táblás csokoládét gyűjtött össze, amit gondosan, törésmentesen becsomagoltunk. Csomagunkba a táblás csokik mellé került még néhány doboz bonbon, különleges nápolyi és némi írószer is. A sok édesség közé kedves üzeneteket és gyermekrajzokat is rejtettünk. Szeretetcsokival megtelt csomagunkat december 18-án postára adtuk, segítve ezzel a mesedoktorok alapítványának fontos gyermek- és családvédelmi tevékenységét.

Kívánunk minden beteg gyermeknek mielőbbi gyógyulást! Reméljük, hogy a szeretetcsokival sikerül mosolyt csalnunk az arcukra!

További képek itt